Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dedurizator Essential 11 Kinetico

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5930 lei Lei
Cod produs
8892
Out Of stock
Descriere
Statia de dedurizare apa Kinetico Essential 11

Statia de dedurizare apa Kinetico Essential 8 este dedicata tratarii apei cu o duritate maxima de 40 grade germane. Elimina cu o eficienta de 99% calcarul si alte suspensii solide prezente in apa.

Design compact: statie de dedurizare creata special pentru spatii mici (cu acces dificil, umiditate sporita), putand fi montata chiar si sub chiuveta din bucatarie.

Non-electric: fara cheltuieli suplimentare la factura, fara buton pornit/oprit, fara afisaje electronice complicate, fara resetari de soft.

Eficienta maxima in tratarea apei: acest dedurizator elimina cu o eficienta de 99% Ca, Mg precum si alti compusi sau suspensii solide prezente in apa. Performantele dedurizatorului sunt certificate NSF, WQA.

Fiabilitate ridicata

Consum redus de sare: Procesul de regenerare a rasinii si implicit consumul de sare se face doar daca exista consum de apa, spre deosebire de cele electrice la care este setat periodic.

Contorizarea automata a procesului de regenerare: datorita patentului Kinetico (Kinetico Smart Disk) volumul de apa furnizat este contorizat automat cu maxima precizie, procesul de regenerare pornind automat doar atunci cand este necesar, eliminandu-se astfel pierderile inutile de apa sau consumul ridicat de sare.

Regenerare in contra-curent: spre deosebire de dedurizatoarele obisnuite, dedurizatoarele Kinetico prezinta un ciclu de regenerare in contra-curent (de jos in sus) pentru o curatare eficienta a patului de rasina. Astfel, veti consuma mai putina apa in timpul procesului de regenerare, mai putina sare si veti beneficia de o durata de viata mai mare a acestui sistem.

Dedurizator non electric apa Kinetico SUA Essential 17

Culoare Gri / Albastru

Dimensiuni

Sistem 297 x 455 x 607 mm

Greutate 22,7 - 59 kg

Performanta

Debit minim 2,8 l/min

Debit maxim @ 1 bar 36 l/min

Duritate ca CaCO3 (max) 718 mg/l (40 grade germane)

Regenerare

Sare Folosita / Capacitate 0,36 / 27 kg

Timp regenerare 15 minute

Volum 25 litri

Sistem

Volum rasina 10,5 litri

Conexiuni de intrare/iesire Personalizate

Temperatura maxima 2 - 50C

Presiune de intrare (Min/Max) 1,7 - 8,6 bar
Trimite mesaj
Din Gura in Gura