Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dedurizator Sumo II Kinetico

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5850 lei Lei
Cod produs
8894
Out Of stock
Descriere
Dedurizator apa Kinetico Sumo II

Dedurizatorul Kinetico Sumo masoara cantitatea de apa pe care o utilizati si efectueaza regenerarea imediat ce isi atinge capacitatea maxima. Pentru ca ii spui exact masinii cat de dura este apa ta, ea stie exact cata apa dedurizata poate produce inainte de a se curata singura (regenerare). Majoritatea dedurizatoarelor neelectrice functioneaza pe o gama de duritate si nu sunt la fel de precise ca aceasta masina, irosind adesea sare si apa.

Neelectric = fara programare complicata

DETALII COMPONENTELE SISTEMULUI KINETICO SUMO II

Duritate CaCO3 (max) 850 mg / l (85 f)( 50 grade germane)

Volum rasina 15,6 litri

Racorduri intrare/iesire 3/4

Debitul apei tratate (1-2 bar) 35 45 lpm

Interval de presiune min 1,9 bar / max 8,0 bar (presiune dinamica)

Interval de temperatura 2 - 49 C

Capacitate rezervor de saramura 40 kg (cabinet)

Consum de sare (pentru regenerare) 590 gr

Volumul apei de regenerare 38 litri

Timp de regenerare 18 minute

Dimensiuni (Lxlxh) 345 x 632 x 601h mm

Cabinetul acestui dedurizator kinetico este si rezervorul de saramura. Ridicati capacul si adaugati sare pentru tablete in cavitatea principala. Cand umpleti cu sare, asigurati-va ca nu o umpleti prea mult. Rezervorul este echipat cu un extern

preaplin - nu umpleti niciodata peste acest nivel. Va trebui sa verificati nivelul de sare in mod regulat si sa completati cand este necesar. Veti descoperi ca va dezvoltati o rutina si veti completa automat dupa o perioada stabilita de timp, fie saptamanal, fie lunar. Toate gospodariile sunt diferite. Daca observati ca rezervorul este complet gol de sare, trebuie doar sa efectuati o regenerare manuala la cateva ore dupa umplere (a se vedea pagina 11 pentru instructiuni despre

cum se efectueaza o regenerare manuala).

Procesul de regenerare al sistemului Kinetico Sumo II

Rasina din dedurizator are nevoie de o curatare regulata. Acesta este procesul de regenerare. Rasina este la propriu spalata cu o solutie de saramura. Va puteti gandi la ea ca la un ciclu de masina de spalat, in sensul ca va functionamai multe procese diferite de curatare a dedurizatorului. Apa este extrasa din rezervorul de saramura si spalata prin intermediul sistemului. La sfarsitul ciclului, apa este introdusa inapoi in rezervorul de saramura pentru ca sarea sa se dizolve si sa fie gata pentru data viitoare cand masina trebuie sa se regenereze. Nivelul apei din rezervor va depinde de tipul, dimensiunea si presiunea apei care alimenteaza dedurizatorul. Depinde de cantitatea de sare care se afla in rezervorul dedurizatorului s-ar putea sa nu vezi nici nivelul apei. Odata ce regenerarea este completa, rasina va fi capabila sa furnizeze apa dedurizata proprietatii dvs.

Dedurizatorul kinetico Sumo II este un sistem care functioneaza integral fara curent. Este foarte important ca inaintea acestuia sa montati un filtru impuritati de tip Big Blue  pentru a proteja sistemul de dedurizare a apei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura