Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dedurizator Sumo I Kinetico

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4920 lei Lei
Cod produs
8893
Out Of stock
Descriere
Dedurizatorul Kinetico Sumo I

Dedurizatorul kinetico Sumo I masoara cantitatea de apa pe care o utilizati si efectueaza regenerarea imediat ce isi atinge capacitatea maxima. Pentru ca ii spui exact masinii cat de dura este apa ta, ea stie exact cata apa dedurizata poate produce inainte de a se curata singura (regenerare). Majoritatea dedurizatoarelor neelectrice functioneaza pe o gama de duritate si nu sunt la fel de precise ca aceasta masina, irosind adesea sare si apa.

Regenerarea la dedurizatorul kinetico Sumo I dureaza doar 10 minute folosind 270gr de sare si 12 litri de apa. Deoarece aceasta este o perioada atat de scurta, trateaza rapid orice apa dura care poate intra in proprietate in timpul acestui proces, de asemenea, poate efectua mai mult de o regenerare pe zi, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa permita alimentarea cu o zi inainte de regenerare. Pur si simplu se regenereaza atunci cand este nevoie.

Neelectric = fara programare complicata

Setarea de duritate reglabila nu este setata din fabrica la un interval de duritate

Regenerare in 10 minute (in functie de duritate si presiunea apei)

270gr de sare folosite la regenerare

12 litri de apa folositi per regenerare

5,7 litri rasina

Supapele pot fi montate cu mana stanga sau dreapta sau in spate.

Poate efectua mai multe regenerari in fiecare zi

Dedurizeaza apa in intreaga proprietate.

Duritate maxima 29 grade germane

Dimensiuni sistem Kinetico Sumo I

Inaltime - 495 mm (aproximativ 19,5 inchi)

Latime - 230 mm (aproximativ 9 inchi)

Adancime - 470 mm (aproximativ 18,5 inchi)

Cabinetul acestui dedurizator kinetico este si rezervorul de saramura. Ridicati capacul si adaugati sare pentru tablete cavitatea principala. Cand umpleti cu sare, asigurati-va ca nu o umpleti prea mult. Rezervorul este echipat cu un extern preaplin - nu umpleti niciodata peste acest nivel. Va trebui sa verificati nivelul de sare in mod regulat si sa completati cand este necesar. Veti descoperi ca va dezvoltati o rutina si veti completa automat dupa o perioada stabilita de timp, fie saptamanal, fie lunar. Toate gospodariile sunt diferite. Daca observati ca rezervorul este complet gol de sare, trebuie doar sa efectuati o regenerare manuala la cateva ore dupa umplere (a se vedea pagina 11 pentru instructiuni desprecum se efectueaza o regenerare manuala).

Procesul de regenerare dedurizator Kinetico Sumo I

Rasina din dedurizator are nevoie de o curatare regulata. Acesta este procesul de regenerare. Rasina este la propriu spalata cu o solutie de saramura. Va puteti gandi la ea ca la un ciclu de masina de spalat, in sensul ca va functiona mai multe procese diferite de curatare a dedurizatorului. Apa este extrasa din rezervorul de saramura si spalata prin intermediul sistemului.

La sfarsitul ciclului, apa este introdusa inapoi in rezervorul de saramura pentru ca sarea sa se dizolve gata pentru data viitoare cand dedurizatorul trebuie sa se regenereze. Nivelul apei din rezervor va depinde de tipul, dimensiunea si presiunea apei care alimenteaza dedurizatorul. Depinde de cantitatea de sare din dedurizator , s-ar putea sa nu vezi nici nivelul apei. Odata ce regenerarea este completa, rasina va fi capabila sa furnizeze apa dedurizata proprietatii dvs.

Dedurizatorul kinetico sumo I este un deduirzator care functioneaza fara curent , utilizand doar energia mecanica a apei de intrare , de aceea este foarte important ca inante de dedurizator sa se monteze un filtru impuritati de tip Big Blue pentru retinerea im puritatilor si prodejarea dedurizatorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura