Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cartus Aquaphor K3 Carbon Block cu argint 5 microni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei Lei
Cod produs
8750-2
Out Of stock
Descriere
Cartus Aquaphor K3 Carbon Block cu argint 5 microni

Proiectat cu tehnologia CarbFiber Block, filtrul de rezerva pre-trateaza apa prin indepartarea impuritatilor organice, metalelor grele si clorului. Se filtreaza particule cu o dimensiune de pana la 5 microni.

Cantitatea mare de fibre selective cu schimb de ioni Aqualen contribuie la capacitatea ridicata a filtrului, de retinere a sedimentelor si permite eliminarea eficienta a fierului coloidal si dizolvat. Cartusul contine argint in forma ionica activa.

Filtreaza particule cu o dimensiune de pana la 5 microni.
? Datorita tehnologiei brevetate CarbonBlock, microfibrele AQUALENTM, carbunele activ de nuca de cocos si argintul filtreaza apa in profunzime.
? Retine din apa potabila clorul activ, metalele grele, dar si alte impuritati nocive.

Cartusul Aquaphor K3 este fabricat din carbune activat bloc folosind tehnologia CarbFiber Block. Filtrul K3 realizeaza o pre-filtrare a apei eliminand impuritatile organice metalele grele si clorul. Filtrare particulele de pana la 5 microni.

Fata de alte filtre de schimb de pe piata, carcasa si cartusul Aquaphor fac bloc monolit si se inlocuiesc cu usurinta impreuna! Rapid, curat si eficient! Apesi pe buton si rasucesti - schimbi cartusul si carcasa in acelasi timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura