Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cartus Aquaphor K2 Carbon Block cu argint 3 microni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei Lei
Cod produs
8750-1
Out Of stock
Descriere
Cartus Aquaphor K2 Carbon Block cu argint 3 microni

Proiectat cu tehnologia CarbFiber Block, filtrul de rezerva foloseste carbune activ de cocos fin divizat. Structura sa densa permite eliminarea eficienta a impuritatilor organice si a clorului activ din apa. Filtreaza particule cu dimensiuni de pana la 3 microni.

Continand grupuri chelate modificate cu proprietati de schimb de ioni, fibrele Aqualen elimina in profunzime si in mod ireversibil metalele grele din apa. Cartusul contine argint in forma ionica activa.
Filtrul Aquaphor K2 este fabricat din carbune activat bloc dens folosind tehnologia CarbFiber Block. Filtrul are o porozitate de 3 microni, eliminand contaminantii organici, dar si clorul activ din apa
Filtrul contine o cantitate ridicata de fibre schimbatoare de ioni patentate de catre Aquaphor sub denumirea de Aqualen. Aceste fibre contin argint in forma ionica si contribuie la retinerea metalelor grele.

Fata de alte filtre de schimb de pe piata, carcasa si cartusul Aquaphor fac bloc monolit si se inlocuiesc cu usurinta impreuna! Rapid, curat si eficient! Apesi pe buton si rasucesti - schimbi cartusul si carcasa in acelasi timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura