Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cartus infasurat textil impuritati 10" USTM 100 microni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

119 lei Lei
Cod produs
1200-1-MICRON-100-microni
Out Of stock
Descriere
Cartus 10 USTM infasurat textil

Cartusele sunt fabricate din fire de polipropilena de cea mai buna calitate. Aplicand o metoda speciala de bobinare a firului pe miez, am creat un produs cu o structura in gradient. Densitatea fibrelor creste spre interior.

In acest fel, ratingul de microni scade si performanta de filtrare se imbunatateste. Tehnologia moderna permit cartuselor noastre sa opreasca contaminanti precum rugina, nisipul, namolul si suspensiile cu diametre de pana la 1 micrometru.

indepartati sedimentele precum nisip, namol, rugina

structura gradient mareste durata de viata a cartusului

pret accesibil

Apa contaminata curge prin cartus spre miezul acestuia. Sedimentele care pot fi gasite in el sunt captate de micropori al caror diametru scade spre interiorul sau. Particulele mari sunt interceptate aproape de suprafata, in timp ce cele mai mici - in straturi mai adanci. Acesta este ceea ce mareste suprafata efectiva, performanta de filtrare si durata de viata a cartusului.

Cartusele filtrante 10 sunt potrivite pentru instalare la intrarea apei in casa, inainte de centrala , dedurizator sau la intrarea apei in casa pentru filtrarea mecanica a impuritatilor pentru a proteja instalatiile care utilizeaza apa.

Este foarte importatnt pentru a proteja de nisip , namol , rugina ai alte impuritati solide aparatele electrocasnice si sistemele care utilizeaza apa,chiar daca apa este de retea deoarece exista depuneri pe tevi sau cand sunt avarii la reteaua de apa aceasta va fi incarcata de impuritati dupa momentul in care se rezolva avaria.

Cartusul este fabricat din fire polipropilena si este folosit pentru indeparteaza impuritatilor din apa, nisip, namol si alte materiale solide din apa .

Sunt rezistente la substante chimice si impiedica dezvoltarea de microorganisme. Filtrul este fabricat in UE cu materiale de foarte buna calitate.

Construit si testat manual in fabrica.

Produs aprobat NSF.

Caracteristici produs

Finete filtrare de la 1 ,5,10,20, 50 microni

Filtrare buna a impuritatilor mecanice

Fabricat din fir textil de polipropilena

Filtreaza apa chiasr si in conditii de presioune mica.

Dimensiuni 2 1/2? * 9 7/8?(65mm*250mm)

Finete filtrare: 1,5,10,20,50,100 microni Interval de schimb: 2-6 luni

IMPORTANT: Inainte de schimbarea cartusului Opriti Alimentarea cu Apa!! Eliberati presiunea de apa prin rotirea cu o surubelnita a supapei de siguranta!! Rotiti de cheie de la dreapta la stanga! Aplicatii --locuinte --birouri --hale de productie --alimentari cu apa --industrie
Trimite mesaj
Din Gura in Gura