Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set 30 de benzi testare Fier

0 stars: 0.00 din 0 pareri

140 lei Lei
Cod produs
8796
Out Of stock
Descriere
Verificati cu incredere fierul feros (+2) folosind SenSafe Iron Check. Dispunand de tehnologia noastra patentata Aperture, asigurati-va ca nivelurile dvs. de fier sunt acolo unde doriti sa fie. Contine 30 de teste ambalate individual in noul nostru pachet de buzunar ecologic!

- Sigur si nepericulos

- Niveluri scazute de detectie

- Metoda TPTZ acceptata in industrie.

Tehnologia patentata permite o sensibilitate de detectare de 0,1 ppm (mg/L) pe banda de testare Iron Check. Acest test promite a fi o alternativa atractiva la testele de fier chimic umed din mai multe motive: Nu exista substante chimice periculoase de amestecat (nu este necesara o FDS); Rezultate rapide se obtin in cateva minute; Si, cel mai bine, benzile de testare pentru fier sunt sigure si usor de utilizat pentru rezultate rapide precise in intervalele de la 0,1 la 5 ppm (mg/L), ceea ce permite masurarea nivelurilor tipice de fier gasite in puturi, robinete si fluxuri. apa. Testul este foarte convenabil de executat: scufundati banda de test in proba timp de 30 de secunde cu miscare constanta inainte si inapoi, indepartati si potriviti culoarea dupa 2 minute pentru a cuantifica nivelul de fier din proba.

Pentru cea mai buna acuratete, utilizati cu o proba proaspata prelevata inainte ca fierul feros +2 (daca este prezent) sa se oxideze la fier feric +3 in contact cu oxigenul din aer.

Interval 0, 0,02, 0,05, 0,1, 0,2, 0,3, 0,5, 0,75, 1,0, 2,0, 5,0 ppm

Fabricat in USA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura